Продължете към съдържанието
Начало » Организация на сватби – всичко необходимо за вашето празненство

Организация на сватби – всичко необходимо за вашето празненство

Специализирани сватбени зали

Драги младоженци, имаме удоволствието да ви представим най-актуалните зали и ресторанти за провеждане на сватбени тържества в София.

Стилният интериор и прекрасната гледка превръщат залата в идеално място за вашето събитие.

Сватба извън София

Ако си представяте вашата сватба по един различен и нетрадиционен начин, ние ще ви помогнем да осъществите мечтата си.

Запознайте се с най-новата услуга на Сватбена агенция София, сватба извън София.

Фото | Видео | D.J.

При нас можете да изберете и ангажирате професионален Фотограф, Видеооператор или диджей за вашата сватба.

Ресторанти и зали

Изборът на подходящ ресторант за вашата сватба е трудна задача, позволете ни да ви помогнем!

Ние разполагаме с богат снимков материал, както и актуални ценови оферти на повечето ресторанти в София, занимаващи се с провеждане на сватбени тържества. Благодарение на базата данни и нашите съвети, Вие лесно ще направите своя избор.

Сватбени торти

При нас бихте могли да изберете и поръчате сватбена торта от най-големия каталог за торти в България. Заедно с нашия консултант ще договорите всички параметри, като форма и цвят на сватбената торта, брой парчета, пълнеж и украса.

От там нататък ангажимента е изцяло наш. Ние ще доставим Вашата сватбена торта в уречения ден, час и място.

Фолклорни ансамбли

Какво е една сватба без традиционните български танци. Ние ви предлагаме специално подготвена сватбена програма, в която умело са вплетени народни танци и обичаи от всички краища на страната.

След завършване на програмата, Вие и всички ваши гости ще сте заредени с настроение и много положителни емоции.

Автомобили под наем

Официалният автомобил е неотменна част от всяка сватба. Един атрактивен и комфортен автомобил допринася много за колорита на сватбената процесия, както и за едно удобно и спокойно придвижване на младоженци и кумове.

Консултации

Всяка бъдеща булка и младоженец, както и техните близки могат да се възползват от безплатната консултация, която предлага Сватбена Агенция София.

В офиса на агенцията Вие бихте могли да получите идеи и насоки относно организацията и провеждането на вашето сватбено тържество. Ще получите отговори на всички ваши въпроси свързани с една сватба. Ще ви бъдат дадени насоки и съвети за хронологията на събитията, за това от къде трябва да се започне с организацията, колко по-рано да се започне. Професионалният консултант ще ви въведе във всички традиции, съпътстващи една съвременна сватба, както и последните тенденции.